BOLU İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

21 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Hazırlık Toplantısı

21 Mayıs Türk Mutfağı Haftası hazırlık toplantısı İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Emre GÜRSOY'un önderliğinde bugün gerçekleştirildi. Toplantıda; etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için  haftanın teması, etkinliklerin içeriği ve katılımcıların görev dağılımları gibi konular ele alındı. Ayrıca, geleneksel Bolu yemeklerinin tanıtımı ve sunumu için yapılacak yarışmalarla ilgili katılımcılarla birlikte fikir alışverişinde bulunuldu.


  • Türk Mutfağı Haftası
  • Türk Mutfağı Haftası
  • Türk Mutfağı Haftası
  • Türk Mutfağı Haftası
  • Türk Mutfağı Haftası
  • Türk Mutfağı Haftası